De 3 beste films van 2023

13 Jun 2023

De 3 beste films van 2023

In 2023 staan er veel leuke films op het programma. Als je alvast een voorproefje wil krijgen van wat er zoal op het gebied van films te zien is, dan zijn er een paar films die je vast niet mag missen. Hieronder vind je een overzicht van de 3 beste films van 2023 die je zeker gezien moet hebben.

Gorilla vs. Shark

Gorilla vs. Shark is een spectaculaire actie-avonturenfilm die verfilmd is door director Steven Spielberg. De film speelt zich af in het verre Afrika, waar een onschuldige gorilla stuit op een vloot schubdieren. De twee partijen komen in een verwoestende strijd terecht waarin levens in gevaar komen. Door de bijzondere special effects en stijlvolle cinematografie weet deze film de kijker te boeien.

The Believer

The Believer is een spannende thriller over een jonge man die gedreven is om de waarheid te ontdekken. De film is geregisseerd door Woody Allen en draait om het verhaal van een voormalig religieus fundamentalist die de confrontatie aangaat met zijn verleden. De film heeft veel diepgaande thema's en maakt gebruik van een krachtige soundtrack die de spanning nog verder opvoert.

Mamma Mia! 2

Mamma Mia! 2 is een romantische comedy-musical die geregisseerd is door Ol Parker. In deze film worden we meegenomen naar een reis door de mooiste landschappen van het Griekse eiland Kalokairi. De film heeft veel bekende gezichten die de zang- en dansnummers ten gehore brengen. Bovendien worden de leuke liedjes afgewisseld met grappige en emotionele momenten.

Conclusie

2023 lijkt een goed jaar te worden voor films. Er staan een aantal films op het programma die we zeker niet mogen missen. Gorilla vs. Shark, The Believer en Mamma Mia! 2 zijn hierbij slechts een paar voorbeelden. Bekijk de trailers van deze films en bepaal welke je zeker moet kijken.